19 Οκτωβρίου
Διευκρινίσεις για την συμμετοχή στην Απεργία - Αποχή PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 08:10
Σ.Υ.Α.Τ.
Σύλλογος Υπαλλήλων
Ασφαλιστικών Ταμείων

Iκτίνου 4, T.K.: 105 52, Αθήνα
Τηλ. : 210 5234194, 210 5219802
Fax  : 210 5234129, 210 5219773
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
http://www.syat.gr

Αθήνα, 08/06/2018
Αρ. Πρωτ.: 384

Διευκρινίσεις για την συμμετοχή στην Απεργία - Αποχή

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων του Συλλόγου για την απεργία αποχή διευκρινίζουμε τα εξής:

1. Η πρώτη φάση της αξιολόγησης, η οποία αφορά τους πάντες τελειώνει την ΠΕΜΠΤΗ 14/6/2018. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 13/6/2018 στις 12 μμ να έχει συμπληρωθεί το έντυπο της Δήλωσης στην απεργία αποχή και να έχει παραδοθεί στους υπεύθυνους του ΣΥΑΤ (δείτε παρακάτω) σε κάθε κτίριο.

2. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πάρουν ενιαίο πρωτόκολλο και θα κατατεθούν ομαδικά με λίστα.(θα σας ενημερώσουμε για τους αριθμούς πρωτοκόλου με ανακοίνωση).

3. Οι συνάδελφοι της περιφέρειας μπορούν να καταθέσουν την δήλωση στο πρωτόκολλο που υπηρετούν και να μας στείλουν αντίγραφο με φαξ (fax 210-5219773) ή mail ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

4. Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι εφόσον αξιολογούνται από τον ΕΦΚΑ ή το ΕΤΕΑΕΠ, στέλνουν την Δήλωσή τους στο φαξ (210-5219773)

5. Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι που αξιολογούνται από τις υπηρεσίες απόσπασής τους καταθέτουν την δήλωση στο πρωτόκολο που υπηρετούν και μας στέλνουν αντίγραφο για ενημέρωση.

6. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΤΙΡΙΟ είναι 
α. ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ Τσαμούρη Μαρία
β. ΚΑΛΛΙΘΕΑ  Σταυροπούλου Γιάννα
γ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ Πανοπούλου Βίρνα
δ. ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Γάρδας Κώστας
ε. ΤΠΔΥ (Σταδίου), ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ, ΙΑΝΟΣ (Σταδίου) Παπαδόπουλος Γίώργος
στ. ΕΦΚΑ ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ΧΡ. ΛΑΔΑ Κουμουνδούρου Κατερίνα
ζ. ΕΦΚΑ ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ Κατώπη Μαίμη.
η. ΕΦΚΑ ΤΑΥΤΕΚΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ Αναστασιάδου Νίκη.

7. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι σκεφτείτε εκτός των άλλων:

- ότι κυβέρνηση και τρόικα διατηρούν και αξιοποιούν την τιμωρητική διάταξη προκειμένου με το βούρδουλα να καθυποτάξουν τους δημοσίους υπαλλήλους, να τους μετατρέψουν σε πειθήνια όργανα υλοποίησης της αντιλαϊκής πολιτικής
- ότι παρά το τραπέζι του κοινωνικού διαλόγου που στρώσανε κυβέρνηση και ΑΔΕΔΥ, παρά τις προπαγανδιστικές τους ατάκες και την προσπάθειά τους να κάνουν «ανώδυνες» κωλοτούμπες, νομοθέτηση αποδέσμευσης της αξιολόγησης από τις απολύσεις και το πετσόκομμα των μισθών δεν έγινε.

Ανεξάρτητα  από τις επιμέρους απόψεις του οποιουδήποτε για την αξιολόγηση και ανέξαρτητα από την στάση που κράτησε στην προηγούμενη, υπάρχει και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, που πρέπει να υπερνικήσει τον φόβο, το επίδομα θέσης και την κινητικότητα... 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

syat