22 Σεπτεμβρίου
Καρατόμηση προϊσταμένων στα Νοσοκομεία PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 07:53

 

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Εκτελεστική Επιτροπή
Φιλελλήνων & Ψυλλά 2, T.K.: 105 57, Αθήνα
Τηλ. : 213 1616900
Fax  : 210 3246165
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Αθήνα, 18/10/2017

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται οι καρατομήσεις προϊσταμένων οργανικών μονάδων στα Νοσοκομεία, εν μέσω αξιολόγησης 

Με το Ν.4369/2016 καθορίζεται ο νέος τρόπος επιλογής προϊσταμένων οργανικών μονάδων όλων των επιπέδων στη Δημόσια Διοίκηση. Το άρθρο 30 του Ν.4369/2016 αναφέρει:

Από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου:

α) Έως την επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος νόμου ή ειδικών διατάξεων, καθήκοντα προϊσταμένων εξακολουθούν να ασκούν οι κατά τη δημοσίευση του παρόντος νόμου προϊστάμενοι.

β) Η θητεία των ανωτέρω προϊσταμένων λήγει αυτοδικαίως με την επιλογή και τοποθέτηση προϊσταμένων σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος νόμου.

Οι Διοικητές συνεχίζουν να καρατομούν διευθυντικά στελέχη των Νοσοκομείων, πράξεις προδήλως παράνομες. Στις 11/10/2017, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, «Άγιος Παύλος», προχώρησε στη καρατόμηση της πλειοψηφίας της νοσηλευτικής ιεραρχίας, πράξη παράνομη και καταχρηστική και μάλιστα εν μέσω αξιολόγησης. Τα περισσότερα εκ των καθαιρεμένων στελεχών του Νοσοκομείου συμμετείχαν στην αξιολόγηση και παρέδωσαν αξιολογήσεις. Και αξιολογήθηκαν και καρατομήθηκαν! Μια αξιολόγηση παρωδία!!!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.:

· Καταγγέλλει τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου για την παράνομη πράξη της.

· Ζητά να σταματήσουν οι απαράδεκτες διώξεις των υπηρεσιακών στελεχών και να ανακληθούν οι παράνομες αποφάσεις.

  

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. 

adedy