19 Οκτωβρίου
Ανακοίνωση - κάλεσμα της Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π. PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 13:00
Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Ο
ΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Πανεπιστημίου 67, T.K.: 105 64, Αθήνα
Τηλ.: 210 3313732, 210 3314570
Fax : 210 3314179
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
http://www.popokp.gr

ΠΟΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Ε
ΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Στουρνάρη 30, T.K.: 104 33, Αθήνα
Τηλ.: 210 5246822, 210 5243714
Fax : 210 5227466
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
http://www.poseika.gr

 

 

Αθήνα, 27/09/2017
Αρ. Πρωτ.: 3562 

 

ΠΡΟΣ:
Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ
για ενημέρωση όλων των συναδέλφων 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ 

Συναδέλφισσες-οι,

Μετά τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων σε ολόκληρο το Δημόσιο στην απεργία/αποχή και την ακύρωση στην πράξη της νέας «αξιολόγησης», η Κυβέρνηση με τη στήριξη της Ν.Δ. μέσω της γνωστής αντισυνταγματικής τροπολογίας-Γεροβασίλη, επιχειρεί τη δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού προκειμένου να επιβάλλει εκβιαστικά τη συγκεκριμένη διαδικασία και να καλύψει τις άμεσες μνημονιακές της υποχρεώσεις. Με τη συγκεκριμένη τροπολογία ουσιαστικά παρεμβαίνει στη λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος, καταστρατηγεί τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και ιδιαίτερα το δικαίωμα στην απεργία, θεσμοθετώντας για ΠΡΩΤΗ φορά ποινές και διακρίσεις σε βάρος των απεργών.

Η δική μας νέα δυναμική απάντηση ξεκινά με τη συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής στην απεργία/αποχή της ΑΔΕΔΥ και συνεχίζεται με την καθολική μας άρνηση να παραλάβουμε και να καταθέσουμε το φύλλο αξιολόγησης. Οφείλουμε δε να μην ξεχνάμε πως πέρα από τη συγκεκριμένη τροπολογία και οποιοδήποτε άλλο πλαίσιο διαφωνίας μας, αξιολόγηση σημαίνει ότι: Οι φάκελοι των εργαζόμενων θα κουβαλούν για ολόκληρο τον εργασιακό τους βίο τους χαρακτηρισμούς «επαρκής», «μέτριος», «ανεπαρκής» και «ακατάλληλος», δημιουργώντας μια δεξαμενή «προβληματικών» υπαλλήλων όπου ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί «κατά το δοκούν» από οποιαδήποτε πολιτική ηγεσία. Σημαίνει δηλαδή προετοιμασία του εδάφους γι’ αργότερα, όταν απαιτηθεί η «θυσία» κάποιων χιλιάδων εργαζομένων για το κλείσιμο μιας επόμενης αξιολόγησης του μνημονιακού προγράμματος ή μιας επόμενης μνημονιακής σύμβασης.

Στα πλαίσια της κλιμάκωσης του αγώνα και της καλύτερης ενημέρωσης των συναδέλφων σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την αξιολόγηση, καλούμε όλους τους συναδέλφους –μέλη των Συλλόγων των Ομοσπονδιών μας του νομού Αττικής, σε συγκέντρωση-συζήτηση στο ξενοδοχείο NOVOTEL (Λιοσίων και Μ. Βόδα 4-6) τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 1.00 μ.μ. Θα παραβρεθούν μέλη της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ καθώς και ο νομικός μας σύμβουλος. Καλούμε επίσης τα σωματεία και τα συνδικαλιστικά στελέχη της περιφέρειας με τη στήριξη και τη συνεργασία κάθε Ομοσπονδίας να αναλάβουν αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NOVOTEL
(Λιοσίων και Μ. Βόδα 4-6)
την ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ώρα 13.00

 

Η ΑΝΤΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΠΟΚΠ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΙΝΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ